CUPA ROMÂNIEI: Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea la finală

Publicat: 22 05. 2014, 12:29
Actualizat: 01 02. 2019, 14:58

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de bilete și invitații.

Suporterii echipei Astra vor avea acces în stadion doar prin b-dul Pierre de Coubertin, având locuri rezervate în zona Peluzei Nord a stadionului, iar intrările din bd-ul Basarabia și strada Mr. Coravu sunt rezervate suporterilor echipei Steaua.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion materiale pirotehnice. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Cu ocazia finalei Cupei României au fost mobilizați și peste 330 de polițiști, care vor acționa pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere, atât în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ.

Finala Cupei României-Timișoreana va avea loc, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Națională, între Steaua și Astra Giurgiu.