Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj! Anunțul lui Nelu Varga: „Este cel mai bun antrenor din România”

Publicat: 15 04. 2024, 13:27

Dan Petrescu o va antrena din nou pe CFR Cluj din vară. „Bursucu” a mai stat pe banca echipei clujene în trei perioade: iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

Antrenorul a contribuit la cinci titluri pentru CFR Cluj.

Tehnicianul de 56 de ani a semnat cu echipa din Gruia un contract pentru următoarele trei sezoane din Superliga.

Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj! Anunțul lui Nelu Varga: „Este cel mai bun antrenor din România”

În ultimele etape din acest play-off al Superligii, CFR Cluj va fi pregătită de antrenorii interimari Ovidiu Hoban și Francisc Dican.

„Am închis (n.r. negocierile)! Dan Petrescu va veni din vară. Nu pot să spun salariul, dar va fi cel mai mare din România. E normal. Este cel mai bun antrenor din România. Nici nu mi-am făcut griji că nu va accepta. Dan este ca acasă la Cluj și la CFR. Eu nu sunt pentru locul 2 sau 3. Niciodată nu m-am mulțumit cu asta. Dacă îl aduc pe Dan Petrescu ce înseamnă? Că îmi doresc locul 1. Îi voi face echipă de titlu” a spus Nelu Varga, potrivit ProSport.

Dan Petrescu a mai antrenat în China, Polonia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Turcia sau Coreea de Sud.

„E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde. Nu m-a sunat nimeni până acum în afară de patronul de la CFR. Dar nu numai acum. Pentru că avem o relaţie foarte bună” spunea Dan Petrescu la revenirea în țară, după despărțirea de Jeonbuk Hyundai Motors, echipă pe care o pregătea din iunie 2023.