Danny Welbeck, amenințat cu moartea după ce a marcat golul victoriei în Manchester United – Arsenal

Publicat: 10 03. 2015, 15:30

Fanii „diavolilor roșii” au fost iritați și de faptul că Welbeck a celebrat reușita din minutul 61.

„Danny Welbeck te voi găsi și te voi omorî”, a scris pe contul de Twitter utilizatorul Nolove. Un altul a adăugat: „Cineva să-l omoare pe Welbeck! Nu-l pot suporta pe nenorocit!#RedOrDead#MUFC (n.r. #RoșuSauMort#ManchesterUnitedFootballClub)”.

Grande DeGea a scris că va celebra în fața familiei fotbalistului atunci când va muri, iar un alt așa-numit fan a notat: „Sper ca Welbeck să-și rupă piciorul și că nu va mai putea juca niciodată. Iuda”.

Danny Welbeck a fost transferat în vara anului trecut de Arsenal de la Manchester United, după ce antrenorul Louis van Gaal a declarat că nu are un viitor la club.

„Louis van Gaal nu i-a arătat deloc respect când l-a vândut, așa că de ce el să ne respecte?”, a notat un alt fan pe contul său de Twitter.

Formația Arsenal Londra a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, și s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei.

Pentru Manchester United a marcat Rooney ’29, iar pentru Arsenal Londra au înscris Monreal ’25 și Welbeck ’61.

În semifinalele Cupei Angliei s-a mai calificat echipa Aston Villa, în timp ce întâlnirile Bradford City (liga a treia) – Reading (liga a doua) și FC Liverpool – Balckburn Rovers (liga a doua) s-au încheiat la egalitate, scor 0-0, și se vor rejuca.