De ce vrea Tamaș, înapoi, la Steaua

Publicat: 02 02. 2016, 16:52

„Îmi doresc să revin la Steaua. Îmi pare rău că nu am avut mai multe șanse de a juca la Cardiff City. Am discutat cu Reghecampf, înainte ca el să fie numit la Steaua, și m-a întrebat dacă vreau să vin să joc în Bulgaria, la Litex Loveci, i-am spus că vreau, nu mă gândeam atunci că vom lucra împreună la Steaua. Vreau să câștigăm cât mai multe trofee”, a declarat Tamaș, la revenirea în țară.

Fundașul de 32 de ani, care nu a fost surprins de transferul lui Ciprian Marica la Steaua, a declarat că nu a renunțat la ideea de a juca la echipa națională. „Dacă voi evolua bine la Steaua și cei de la echipa națională consideră că merit, mă pot chema la lot. Ce jucător nu vrea la națională?”

Tamaș a fost dat afară de la Steaua, în vara luna iulie 2015, de către Mirel Rădoi, antrenorul de atunci al echipei roș-albastre, pentru că a lipsit de la un antrenament.

Tamaș a jucat pentru echipele FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinamo București, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster Rovers, Watford și Steaua București. A câștigat titlul în Liga 1, trei Cupe ale României, Cupa Ligii, și Super Cupa României.