Decizie radicală luată de Gigi Becali: e vorba de o SUMĂ URIAȘĂ

Publicat: 11 11. 2015, 10:01
Actualizat: 05 07. 2016, 22:31

Acestea notează că Gigi Becali pare să-și fi luat gândul de la ideea că Steaua va reveni vreodată pe stadionul Ghencea, dar că dorește recuperarea banilor pe care i-a investit în arenă.

Astfel, Gigi Becali a trimis o adresă oficială către CSA Steaua, prin care reamintește că a investit în jur de 4 milioane de euro în baza din Ghencea și transmite că vrea să își recupereze banii.

De când este patron la Steaua, Gigi Becali a investit în nocturna, tabela, lojele, sistemul de supraveghere și lifturile de la stadionul Ghencea, iar acum dorește să își primească banii înapoi.

Deocamdată, CSA Steaua nu a răspuns cererii lui Gigi Becali, juristul Florin Talpan precizând că nu dorește să comenteze acest subiect.

Gigi Becali a pierdut marca Steaua la finalul anului trecut, iar în această vară echipa a fost evacuată din Ghencea, fiind nevoită să se antreneze la Mogoșoaia, Buftea și Domnești.

Până săptămâna trecută, Steaua își disputa meciurile de acasă pe Arena Națională, însă a trebuit să plece și de acolo pentru că cel mai mare stadion din țară nu are autorizație ISU pentru incendii. Ultimul meci, Steaua-FC Botoșani, s-a disputat la Cluj.