Declarație neașteptată a lui Dumitru Dragomir: ”E dată dracului”

Publicat: 07 08. 2014, 16:35
Actualizat: 03 09. 2019, 00:15

”Petrolul are meci greu cu Plzen, aia e echipă dată dracului. Păcat că au luat acel gol în finalul meciului (n.r. în tur, Petrolul a fost egalată după ce a condus cu 1-0). Altfel jucau la 1-0. Nu cred că Mutu va face diferența, toată echipa trebuie să joace bine. Sunt obligați să marcheze în deplasare, dar cred că va fi un meci tacticizat. Dacă se califică, Petrolul e o echipă tare”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ziarulring.ro.

Pe de altă parte, deși a pierdut în tur, 0-1 în Belarus cu Dinamo Minsk, CFR-ul are șanse mari de calificare, crede Dragomir. ”La CFR eu nu văd un meci așa dificil, cei de la Dinamo Minsk nu au o echipă grozavă, se pot califica”, a declarat Dragomir.

Cât despre Astra, Dragomir nici nu concepe ca giurgiuvenii să rateze calificarea, după 3-0 acasă cu Slovan Liberec. ”Se duce mai departe în joc de glezne”, a declarat fostul președinte al LPF.

Practic, Dragomir crede că două din trei echipe se vor califica. ”Petrolul are cel mai dificil meci. Cred că două merg mai departe, dacă merg trei ar fi perfect”, a declarat Dumitru Dragomir.