Dedu, președinte FRH, postare incredibilă pe Facebook, după eliminarea României de la CM: Suntem pe drumul cel bun. Obiectivul rămâne Olimpiada de la Tokyo

Publicat: 13 12. 2017, 00:16

„România a terminat Campionatul Mondial mai repede decât ne-am dorit, pe locul 10. Mă doare nespus de mult înfrângerea cu Cehia, mai ales maniera în care ea a avut loc. Continui să cred că suntem mai buni decât ei. Dar nu ieri.

Suntem la început de drum. Obiectivul nostru rămâne Olimpiada de la Tokyo. Iar din acest punct de vedere suntem pe drumul cel bun. Jucătoarele noastre tinere au avut momente excepționale de-a lungul Campionatului Mondial. Cred că echipa lui Ambros Martin are soluțiile și dedicarea necesare pentru a ne reprezenta cu onoare peste trei ani.

La plecarea spre Mondiale, le-am rugat un singur lucru pe fete: să dea tot ce pot pe teren, fiindcă indiferent de rezultat, românii vor aprecia asta. Au făcut-o! Mulțumesc echipei pentru muncă și dăruire!”, a scris Alexandru Dedu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

România a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin, după ce a fost învinsă, cu scorul de 28-27, la Leipzig, de reprezentativa Cehiei.