DESTĂINUIRILE unui fotbalist infectat cu noul coronavirus: Aproape că am leșinat în baie. A fost o durere teribilă

Publicat: 23 03. 2020, 09:53
Întrebări despre coronavirus / Sursă FOTO: Shutterstock (edit)

Fotbalistul Jonathas Cristian de Jesus, care joacă în echipa spaniolă Elche, a fost diagnosticat cu boala COVID-19 și a povestit momentele de coșmar prin care a trecut.

Fotbalistul a ajuns în urmă cu o săptămână la spital, având simptome de infecție cu noul coronavirus: febră, dureri musculare, stare de oboseală.

Jucătorul de 31 de ani a povestit că starea în care se afla în primele zile de la diagnostic a fost de-a dreptul insuportabilă și realizează că cei mai slabi din punct de vedere fizic duc și mai greu această povară a infecției.

Jonathas Cristian de Jesus

 

În prezent, jucătorul lui Elche se simte mai bine și se află în izolare:

„Am început să am febră, mă simțeam foarte rău, mă durea întreg corpul. M-am dus la doctor și mi-a spus că am simptome ale coronavirusului.  Am fost testat pozitiv.

În situația în care eram, n-aș fi putut să mă antrenez. Corpul meu era foarte slăbit, mai ales în primele trei zile. Am suferit extreme de mult. Nu aveam puterea de a mă mișca. Când m-am dus la duș, aproape că am leșinat în baie. A fost o durere teribilă, nu am mai simțit niciodată așa ceva. Acest virus nu e o glumă”, a declarant fotbalistul.

Fotbalistul brazilian este acum în stare mai bună:

„Sunt mai bine acum, pot face iar exerciții, dar eu sunt un atlet profesionist. Dacă eu m-am simțit așa, nici nu vreau să mă gândesc cum se simt bătrânii”, a mărturisit fotbalistul.