Detaliul neștiut din transferul lui Guilherme: „Toată lumea a zâmbit”

Publicat: 03 02. 2015, 08:38

”Eu și Argăseală nu am închis un ochi de două zile și două nopți. Cred că acum putem răsufla ușurați că am realizat transferul. Asociatul meu, Ze Martinez, a reziliat contractul cu Furth (n.r. Guilherme a jucat ultima dată în Germania), iar noi am semnat actele pe cinci ani”, a declarat Ana-Maria Prodan.

Guilherme va juca cinci ani la Steaua, timp în care va primi 10.000 de euro pe lună. Impresarul Ana-Maria Prodan a ținut să precizeze că ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au fost cei care l-au dus pe Guilherme în România, pe când Reghe era antrenor la Chiajna. ”Eu și soțul meu am crezut în el. Când l-am adus la Chiajna, toată lumea a zâmbit, dar el a demonstrat că este foarte bun”, a punctat Prodan.

În această iarnă, Steaua i-a transferat pe Țucudean, Guilherme, Gabi Tamaș și Rareș Enceanu. Doar ultimul dintre aceștia a venit contra-cost la Steaua, pentru 20.000 de euro, în timp ce ceilalți au venit gratuit. Surprinzător, tocmai Enceanu va fi trimis înapoi la fosta sa echipă, FC Brașov, sub formă de împrumut, antrenorul Costel Gâlcă considerând că acesta nu poate prinde primul 11 al Stelei. Enceanu fusese adus în cazul în care Tănase ar fi fost vândut de Steaua.