Deznodământ neașteptat pentru scandalul rasismului din Giulești. „Voi fi cel mai mare fan al tău”

Publicat: 08 10. 2014, 13:01
Actualizat: 07 02. 2019, 17:20

Suporterul i-a cerut scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist făcut la partida Concordia – Rapid, transmițându-i că din acest moment este cel mai mare fan al lui. „Recunosc că am greșit și îmi pare rău. Îți cer scuze și te aștept pe Giulești la meciul din retur, voi fi cel mai mare fan al tău”, i-a spus Iacob jucătorului.

De partea cealaltă, Wellington i-a acceptat scuzele și a afirmat că acel incident îl consideră încheiat. El i-a promis fanului rapidist un tricou inscripționat cu numele său și cu autograf. La finalul întâlnirii, cei doi s-au îmbrățișat și s-au fotografiat împreună. Conform surselor citate, Wellington și fanul vor participa la o conferință de presă comună la sfârșitul acestei săptămâni.

La finalul partidei Concordia Chiajna – Rapid (scor 0-0), disputată la 3 octombrie în cadrul etapei a X-a a Ligii I, suporterul rapidist Constantin Nicușor Iacob a aruncat o coajă de banană în direcția atacantului Concordiei Chiajna, Wellington Carlos da Silva. Acesta a luat coaja de banană și i-a înmânat-o observatorului întâlnirii. Wellington a informat arbitrul și în timpul meciului că fanii rapidiști au avut scandări cu tentă rasistă la adresa sa.