Dezvăluiri de culise. Cum s-a ajuns ca trei jucători de bază ai Stelei să fie excluși din lot pentru meciul cu Rapid

Publicat: 22 02. 2015, 16:52
Actualizat: 26 02. 2015, 19:08

Aceștia sunt în ultimele 6 luni de contract cu echipa din Ghencea și nu au semnat încă prelungirea.

Arlauskis si Prepeliță au avut ieri seară negocieri cu Valeriu Argăseală în privința unor noi contracte. Niciunul nu a ajuns la un acord cu reprezentantul Stelei, astfel ca s-a luat decizia ca ei sa fie excluși din lot pentru meciul cu Rapid. Antrenorul Costel Gâlcă a fost doar înștiințat aseară, informează Dolce Sport.

Lituanianului Arlauskis i s-a oferit o sumă asemănătoare cu cea din contractul actual, pentru a semna o noua înțelegere, în timp ce lui Prepeliță i s-a oferit mai puțin decât caștigă acum. Amândoi au salarii de aproximativ 10.000 de euro lunar.

Latovlevici a refuzat un nou contract încă de zilele trecute și urma să fie rezervă în seara asta, la fel ca în meciul cu Astra. Daca pentru fundașul Stelei lucrurile sunt clare în acest retur, el nedorind sa mai negocieze, Arlauskis și Prepeliță vor discuta încă o dată săptămâna următoare cu cei din conducere. Prepeliță a cerut cel putin cât are acum în contract, în timp ce pentru rămânerea lituanianului, Steaua trebuie să pluseze, în condițiile în care Arlauskis nu duce lipsă de oferte.