Dică, reconfirmat de Becali: „N-ai cum să-l dai afară, e aberant!”. Finanțatorul FCSB recunoaște că i-a cerut anumite lucruri: „Înfrângerile pe care le-a avut, le-a avut și din cauza mea”

Publicat: 14 12. 2017, 23:44

Victor Pițurcă a dezvăluit, într-un interviu pentru DigiSport, că i-au ajuns la urechi vești conform cărora Nicolae Dică urma să fie schimbat de la FCSB la finalul lunii noiembrie, când a FCSB a înregistrat 3 înfrângeri la rând, însă rezultatele ulterioare l-au salvat. Becali îl contrazice pe Pițurcă, deși inițial nu a vrut să comenteze, și spune că n-avea cum să vrea să-l dea afară pe Dică având în vedere performanțele obținute de acesta.

„Ce spune Victor Pițurcă nu comentez niciodată, nu vreau să intru în polemici. E deja aberant. Dacă era nu vă spuneam eu? Nu întotdeauna am întărit eu poziția lui Dică la Steaua? Calculele mele le-ați știut voi întotdeauna, exact ca la lumina zile. Tot ceea ce am gândit am spus la TV. Nu mai luați în calcul ce spune unul sau altul. Minciuni.

N-ai cum să-l dai afară, era calificat. Ce dacă avea 3 înfrângeri la rând? Înfrângerile pe care le-a avut, le-a avut și datorită mie. Eu i-am cerut să facă strategii  în așa fel încât să ne ocupăm de campionat. Probabil a făcut unele strategii greșite, nu e doar vina lui. Cum să-l dai pe om afară când nu e vina lui?”, a spus Becali la DigiSport.