Dinamo, al 12-lea MECI consecutiv în care nu câștigă în Superliga! Roș-albii acuză arbitrajul

Publicat: 05 12. 2023, 06:26

Sepsi OSK a trecut la limită luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, de Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii de fotbal.

A fost meciul de debut pentru noii antrenori ai celor două echipe, germanul Bernd Storck având parte de o victorie, în timp ce croatul Zeljko Kopic nu a reuşit un debut pozitiv.

Dinamo, al 12-lea MECI consecutiv în care nu câștigă în Superliga! Roș-albii acuză arbitrajul

Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureșteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

Roș-albii l-au acuzat dur pe Radu Petrescu, centralul partidei, și i-au reproșat că a privat-o pe formația bucureșteană de două penalty-uri clare.

„Am făcut schimbări la pauză, a fost mai bine în repriza a doua. O să ajungem să jucăm ca în repriza a doua.

De la jucătorii mei aștept un singur lucru: să înțeleagă ce este Dinamo și să facă tot ceea ce pot ca să iasă din această situație. Nu pot să vorbesc despre arbitraj. Sper ca cei care analizează acest meci să analizeze și această situație.

Problema actuală este una mentală. Nu este ușor să convingi jucătorii că au valoare, trebuie să aibă încredere după o serie de rezultate slabe. Sunt convins că putem juca un fotbal bun

Pentru joi (n.r. meciul din Cupa României), vom vedea atunci cum stăm cu jucătorii, cu starea lor de spirit și vom vedea cum vom aborda”, a declarat Zeljko Kopic, la finalul partidei.

Cum au arătat cele două distribuții?

  • SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliţă – Alimi – R. Varga (Damaşcan 63), J. Rodriguez, C. Matei (N. Păun 90+2), M. Ştefănescu (Kallaku 81) – Safranko (Rondon 81). Antrenor: Bernd Storck
  • DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, R. Grigore (C. Costin 73) – Moura, Bani (Politic 46), Ilic, Iglesias, Amzăr – Ghezali, Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 46). Antrenor: Zeljko Kopic

Sepsi se află pe locul 10, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe penultimul loc al ierarhiei Superligii, 15, cu doar 10 puncte adunate.

Credit foto: Facebook / Sepsi