Dinamo, EȘEC la Ploiești după reluarea Superligii! Florin Prunea distruge strategia roș-albilor

Publicat: 21 01. 2024, 09:01

Petrolul Ploieşti a trecut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, de Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Jair (80).

Petrolul a primit un penalty (41), după o intervenţie a lui Răzvan Patriche asupra lui Alexandru Musi, dar arbitrul a revenit asupra deciziei după vizionarea reluărilor video.

Dinamo, EȘEC la Ploiești după reluarea Superligii! Florin Prunea distruge strategia roș-albilor

Dintre noile transferuri Domagoj Pavlicic a fost titularizat de Zeljko Kopic, în timp ce Gnahore și Petru Neagu, alți doi nou-veniți, au fost rezerve, dar primul a intrat în repriza secundă.

Florin Prunea susține că Dinamo a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din sezonul 2023-2024 pe stadionul „Ilie Oană”. Mai mult, fostul oficial din „Ștefan cel Mare” a criticat strategia lui Zeljko Kopic.

„E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

Transferurile… Din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

Care a fost distribuția celor două echipe

  • PETROLUL: Zima – P. Papp, Meijers, Huja – Doua (L. Dumitriu 90), Seto (Diomande 79), Jefferson (Hanca 64), Jair, V. Ţicu – Al. Musi (I. Răducan 79), Grozav (Işfan 79). Antrenor: Florin Pîrvu
  • DINAMO: Golubovic – Lucas Araujo, Patriche, Homawoo – Cr. Costin (G. Moura 78), Pavlicic, Ilic (A. Irimia 73), Amzăr – Dani Iglesias (Ghezali 64), Goncalo Gregorio (N. Roşu 79), Hakim Abdallah (Gnahore 46). Antrenor: Zeljko Kopic

Ce partide avem azi în Superliga?

  • FC Botoşani – CFR Cluj, ora 15.00

Arbitri: Iulian Călin – Romică Bîrdeş, Adrian Vornicu – Cristian Moldoveanu

Camera VAR: Florin Andrei, Lucian Rusandu. Observatori: Liviu Ciubotariu, Cătălin Popa

  • Universitatea Craiova – Farul Constanţa, ora 20.00

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu, Radu Ghinguleac – Bogdan Dumitrache

Camera VAR: Ovidiu Haţegan, Andrei Antonie. Observatori: Adrian Comănescu, Marian Bucurescu.