Dinamo, învinsă pe teren propriu de Juventus București, cu 2-1

Publicat: 30 03. 2018, 22:50

Au înscris: Daniel Popa 51’/Ciprian Petre 10′, Wallace 70′.

0-1: Căpitanul oaspeților, Ciprian Petre, înscrie cu un șut din interiorul careului și deschide scorul.

1-1: Gazdele egalează la scurt timp după startul reprizei secunde, prin Daniel Popa, care a rămas liber după o eroare în defensiva oaspeților și a înscris cu o execuție simplă.

1-2: Fundașul brazilian Wallace a urcat, fără marcaj, în careul gazdelor, și a marcat cu un șut simplu, după pasa lui Drăghici.

În urma acestei victorii, prima obținută în deplasare în acest sezon al Ligii 1, Juventus București a acumulat 13 puncte și a urcat pe poziția de baraj, locul 6, la un punct avans de Sepsi și la două de Gaz Metan, care ocupă acum ultimul loc. Dinamo rămâne lider în play-out, cu 23 de puncte.

Dinamo: Muțiu – Romera, Popescu, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Nistor – Torje (Gheorghe 46′), Moldoveanu, Pesic (Salomao 74′) – Popa (Nemec 63′). Antrenor: Florin Bratu.

Juventus București: Drăghia – Kardes, Wallace, Leca, Popescu – Gheorghe, Acolatse (Balgiu 57′) – Drăghici, C. Petre (Băjenaru 65′), Nicoară (F. Ștefan 88′) – Elek. Antrenor: Marius Baciu.

Cartonașe galbene: Olteanu 32′, Romera 52′, Popescu 73’/Elek 68′, Nicoară 77′, Drăghici 83′.

Meciul a fost arbitrat de Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin), ajutat de asistenții George Neacșu (Câmpulung Muscel) și Stelian Slabu (Brașov), iar arbitru de rezervă a fost Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe).

Observatori au fost Alexandru Deaconu (CCA, București) și Paul Mincu (LPF, București).

Stadion: „Dinamo”, București.