DINAMO-STEAUA. Peste 900 de jandarmi asigură ordinea la meci

Publicat: 16 04. 2014, 14:20

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei remis agenției MEDIAFAX, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete și invitații.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

De asemenea, pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo București se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu și B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua București.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Partida Dinamo – Steaua, contând pentru manșa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, joi, pe Arena Națională, de la ora 20.30. În tur, „roș-albaștrii” s-au impus cu scorul de 5-2.