Dinamo Zagreb nu a jucat în campionatul Croației; adversara nu a vrut să intre pe teren

Publicat: 22 11. 2014, 20:18

Potrivit sursei citate, meciul dintre Dinamo Zagreb și Hajduk Split nu s-a mai disputat, după ce oaspeții au refuzat să joace deoarece 50 de suporteri nu au fost primiți în stadion, fiind trecuți pe o „listă neagră”. Faptul că fanii respectivi nu au putut să intre în stadion i-a determinat pe ceilalți suporteri ai grupării oaspete să iasă din arenă și să returneze biletele la case. Echipa Hajduk Split a hotărât atunci să nu joace.

Reprezentanții clubului Hajduk Split susțin că niciunul dintre fani nu ar trebui să aibă interdicție și că lista a fost făcută de oficialii de la Dinamo Zagreb, între care și directorul executiv Zdravko Mamici, o persoană influentă în federația croată.

„Oficialii de la Hajduk mi-au cerut să amân meciul deoarece suporterii lor au probleme în ceea ce privește accesul în stadion. Am refuzat, iar ei s-au ridicat și au părăsit încăperea”, a declarat observatorul Lino Rosa.

Dinamo Zagreb a învins formația Astra Giurgiu, pe teren propriu, în prima etapă a grupelor Ligii Europa, scor 5-1. Cele două echipe se vor mai întâlni, joi, în etapa a V-a, în România.