Dinu Gheorghe: „Cu Steaua discutăm despre transferuri abia după finală”

Publicat: 08 05. 2014, 18:30
Actualizat: 25 05. 2015, 02:06

„Nu e greu deloc să ne ținem jucătorii, pentru că mulți dintre ei sunt sub contract cu Astra pe încă un an. Sunt jucători care termină împrumuturile – la Yazalde, Papp și Iorga – și vedem ce opțiuni avem, cum le vom activa și dacă le vom activa și rămâne să completăm lotul. Dacă e vreo ofertă bună pentru vreun jucător, va pleca, dar să nu fie oferta de la Steaua. Glumesc acum, dacă tot s-a vorbit de un caz Mățel, care de fapt nu există.”, a declarat Dinu Gheorghe, la finalul meciului Astra – Săgeata 2-0.

„Nu vor fi sume mici, dacă e vorba de Steaua. În România, numai Steaua poate cumpăra jucători de la Astra în momentul ăsta. Dacă Steaua îi vrea, putem discuta după finala Cupei, că așa e fair-play. Și eu pot să spun că îmi plac jucători de la echipe cu care jucăm etapele viitoare. Îmi place Vașvari, îmi place Șeroni, de la Timișoara, îmi place Antal de la Vaslui, dar nu e fair-play.”, a mai spus oficialul giurgiuvenilor.

 

Până la finala Cupei României, pe care Astra o va juca împotrivaStelei, pe 23 mai, giurgiuvenii mai au de jucat în Liga 1 cu FC Botoșani (deplasare), ACS Poli Timișoara (acasă) și cu FC Vaslui (deplasare).

„Dacă Antal va deveni liber de contract, va putea să meargă unde vrea. El e un jucător scump, din ce știu eu. Are pretenții foarte mari. Vaslui tot spune că nu e jucător liber și nu are cum să fie liber, probabil domnul Porumboiu știe ce spune.”, a mai spus Dinu Gheorghe.