Doi jucători francezi la Rapid

Publicat: 03 11. 2014, 17:13

„Avem speranța că se rezolvă transferul celor doi jucători care au făcut pregătirea cu noi. Este vorba despre Sanaa Altama și Cheik Diarra, ambii sunt în curs de legitimare. Ei au venit gratis, pe salarii infime, 500-1.000 de euro. Este din ce în ce mai greu să ții pasul în Liga I, mai ales în lipsă de bani, pentru că de aici pleacă totul. Așa a ajuns și Rapid în situația asta, nu au fost bani pentru cantonamente, pentru a aduce jucători valoroși. Pentru că noi avem lot, dar nu avem echipă”, a spus Rada.

Tehnicianul a afirmat că Altama și Diarra au fost aduși pentru a completa lotul, precizând că el își dorește trei-patru jucători valoroși cu salarii de 10-15.000 de euro lunar. „Ne trebuie 3-4 jucători de mare valoare care să facă diferența și să aducă puncte. Cei doi (n.r. – Altama și Diarra) nu fac parte dintre cei 3-4 pe care îi doresc eu. Eu nu vreau jucători de 1-2.000 de euro salariu, vreau jucători cu 10-15.000 salariu. Pentru că un jucător care se respectă are și un salariu corespunzător. Jucători de mare valoare nu vin pe salariile de aici”, a menționat Rada.

Mijlocașul Sanaa Altama (24 de ani) a evoluat sezonul trecut în Liga a II-a din Belgia, la Royal Mouscron-Péruwelz, în timp ce atacantul Cheik Alan Diarra (21 de ani) a fost format la Dijon.