Dragomir: „A făcut pipi pe toți! Pe televiziuni, pe Generația de Aur, pe politică. Dar bine le-a făcut”. Primul om care a anunțat alianța Dragnea-Lupescu dezvăluie cum s-au câștigat alegerile

Publicat: 18 04. 2018, 19:42

Dumitru Dragomir (71 de ani), unul dintre cele mai vocale personaje din fotbalul românesc înaintea alegerilor, a reacționat la puțin timp după victoria zdrobitoare a lui Răzvan Burleanu în scrutinul de la Casa Fotbalului.

„Corleone” a fost primul care a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că Ionuț Lupescu se bucură de sprijinul lui Liviu Dragnea. Atunci, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal era sigur că Lupescu va ieși învingător, dar „Kaiserul” nu a obținut decât 78 de voturi, cu 90 mai puține decât Burleanu. Iar succesul uriaș al noului șef al FRF l-a impresionat pe Dragomir: „A făcut pipi pe toți! Pe cinci televiziuni, pe Generația de Aur, pe politică, pe toți. Dar bine le-a făcut!”, a spus „Oracolul din Bălcești”, pentru ProSport, înainte să ofere detalii din „dedesubturile” alegerilor: „Cei care l-au sprijinit pe Burleanu au dat un semnal: Mișcați în front, pățiți la fel ca Gică Popescu. A fost o luptă între politică și alții, nu vreau să le pronunț numele, dar o parte a țării e foarte tare. Au fost presiuni foarte mari, frica domină România!”.

MAI MULTE PE PROSPORT