Dragomir despre barajul pentru CM: Vor fi două meciuri slabe, jucate la rezultat

Publicat: 21 10. 2013, 20:05
Actualizat: 01 08. 2014, 11:32

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că naționala României are în reprezentativa Greciei un adversar extrem de dificil, șeful ligii estimând că dubla manșă de calificare la Cupa Mondială din 2014 va fi fără spectacol, iar cele două echipe vor fi preocupate doar de rezultat.

„Grecia e cel mai dificil adversar. Aș fi preferat Ucraina sau Croația sau chiar Portugalia. Dacă ne calificăm, e un succes absolut senzațional. Șansele sunt de 50 la 50 la sută. Vor fi două meciuri slabe, jucate la rezultat. Contează experiența din ultimii zece ani, în care ei s-au califcat în permanență și noi nu. Echipa aceea are 4-5 jucători care au evoluat în echipa campionaă europeană. În istoria noastră, totdeauna am avut probleme cu grecii, ne-au dominat în toate sectoarele de activitate. De asta mă sperii, că toată lumea spune că suntem pe elefant și s-ar putea să fim pe ponei”, a declarat Dragomir, la Sport.ro.

Reprezentativa României va întâlni selecționata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, s-a stabilit în urma tragerii la sorți de luni, de la sediul FIFA de la Zurich.

Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România.