Dumitru Dragomir „radiografiază” Steaua: „Au doar patru jucători de Liga Campionilor”

Publicat: 03 08. 2015, 21:03

This browser does not support the video element.

Este vorba despre Alcenat, transferat în această vară, Chipciu, Popa și portarul Cojocaru. ”Alcenat e singurul transfer de Steaua din această vară. Patru fotbaliști tari are Steaua acum: Cojocaru va fi unul dintre marii portari ai lumii. Și acum este de cupe europene. Alcenat e de cupe europene. Chipciu și Popa. Varela văd că toată lumea îl laudă. Îmi place, e om serios, dar amintiți-va la golul lui ASA. El trebuia să rezolve problema, nu Cojocaru. Micii profesioniști au zis că era Cojocaru vinovat. Papp e de Steaua, dar nu de Champions League”, a ”scanat” Mitică Dragomir lotul Stelei, evidențiind cei mai valoroși jucători în opinia sa.

Fostul președinte LPF susține că Mirel Rădoi este un bun antrenor, dar nu are un lot foarte valoros la dispoziție. ”Cred că am uitat în ultimul timp cine e Steaua, după joc. Mi-a plăcut Radoi, l-am urmărit și la conferință. E copil așezat, văd că e mobilat sus. Pe cine să antreneze? Și dacă intru eu acolo, tot aia e. Nu ai jucători”, a declarat Dragomir conform sport.ro.

În primele sale două meciuri ca antrenor al Stelei, Rădoi a pierdut Supercupa, 0-1 cu ASA Târgu Mureș, și a făcut 0-0 în campionat cu Petrolul, în prima etapă.