Dumitru Dragomir spune că știe „din surse sigure” că șase jucători din Liga I sunt curtați de cluburi mari din străinătate

Publicat: 13 11. 2012, 13:15
Actualizat: 15 12. 2013, 15:14

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că are informații „din surse sigure”, conform cărora șase jucători din Liga I sunt doriți de cluburi mari din străinătate.

„În campionatul nostru avem șase jucători, și vă spun asta din surse sigure, care sunt curtați de echipe mari ale lumii. Sunt jucători curtați, acum să vedem dacă se vor concretiza. Bine ar fi să nu plece din campionatul nostru, iar Steaua și CFR să meargă cât mai departe în cupele europene”, a spus oficialul LPF.

În ceea ce privește decizia Curții de Apel București, care a decis, luni, pedepse cu închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Nețoiu și Gheorghe Popescu în Dosarul Transferurilor, Dumitru Dragomir a afirmat că nu dorește să comenteze înainte de o hotărâre definitivă și irevocabilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

„Eu nu am avut ce să le reproșez multor oameni de acolo care au ținut fotbalul în viață prin banii aduși în țară. Nu este o problemă care este terminată ca să putem discuta”, a menționat Dragomir.