După zvonurile din presă, Messi face primele declarații

Publicat: 12 01. 2015, 10:43

„Nu am cerut niciodată ceva pentru a rămâne, pentru că nu am avut nicio intenție să plec. Am auzit că spunându-se că tata ar fi vorbit cu Chelsea sau cu Manchester City. Sunt minciuni. Am vrut să profit de această ocazie pentru a spune adevărul”, a spus Messi la Barca TV.

Presa catalană a scris în ultima perioadă că Messi ar fi cerut plecarea lui Enrique. „Am auzit tot felul de lucruri. Nu am ieșit niciodată să fac o declarație pentru a dezminți ce se spune, dar de data asta o fac. S-a spus că nu m-am înțeles bine cu mulți oameni… Eto’o, Ibrahimovici, Bojan, Guardiola… Însă eu nu am spus nimic din ce mi se atribuie și mai mult, nu am cerut demiterea antrenorului nostru. Oamenii nu trebuie să caute un conflict între mine și Luis Enrique, pentru că nu există așa ceva”, a afirmat Lionel Messi.

Formația FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Neymar ’12, Suarez ’35 și Messi ’87.