Echipa lui Răzvan Lucescu, măcelărită la Comisii. Ce pedeapsă a primit PAOK după incidentele de la meciul cu Olympiakos

Publicat: 05 03. 2018, 17:45

De asemenea, Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste din Grecia a amendat clubul din nordul Greciei cu 30.000, iar PAOK va trebui să joace două meciuri pe teren propriu fără spectatori. PAOK are dreptul să facă apel la decizia de luni.

Comisia care a analizat cazul a considerat că PAOK Salonic, echipa gazdă, a fost vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat pe stadionul „Toumba”, motiv pentru care echipa din Salonic a pierdut cu 3-0. Decizia a fost primită cu un val de nemulțumire în Salonic, acolo unde microbiștii încă îl acuză pe Oscar Garcia, antrenorul oaspeților, că a exagerat proporțiile incidentului. Acesta a cerut să fie spitalizat și a purtat un guler care să îi fixeze gâtul după ce a fost lovit din tribune cu o rolă de hârtie, astfel că jocul nu a mai început.

Analiza comisiei de disciplină nu a ținut cont, din câte se pare, de raportul observatorului de joc, cel care notase faptul că arbitrul întâlnirii a considerat că Oscar Garcia putea continua meciul, dar și că antrenorul lui Olympiacos a refuzat să fie consultat de medicul prezent la stadion.

Cu șase meciuri rămase de disputat, echipa antrenată de Răzvan Lucescu are 49 de puncte, cu cinci mai puține decât AEK Atena și cu unul mai puțin decât Olympiacos. Astfel, victoria în derby-ul de duminică, contra celor de la AEK, este obligatorie pentru Răzvan Lucescu, chiar dacă partida de pe teren propriu se va disputa, în urma suspendării, fără spectatori.