Echipa Red Bull, datoare unui cizmar texan

Publicat: 21 11. 2012, 15:06
Actualizat: 25 06. 2013, 14:44

Echipa de Formula 1 Red Bull, campioană mondială în ultimii trei ani, a comandat unui manufacturier din Austin, pentru pilotul german Sebastian Vettel, o pereche de cizme de cowboy, inscripționate cu sigla team-ului austriac, însă încălțămintea nu a fost ridicată și nici plătită, informează Bild.

Noel Escobar, un producător de cizme din Austin (Texas, SUA), a declarat publicației germane că Red Bull îi datorează 2.150 de dolari (1.760 de euro). „Am lucrat toată noaptea, dar nimeni nu a venit să le ridice. Red Bull îmi datorează 2.150 de dolari”, a declarat cizmarul.

Oficialii echipei de Formula 1 au precizat pentru Bild că ar fi trebuit să anuleze comanda, dar au promis că vor achita suma respectivă.

Pilotul de la McLaren-Mercedes Lewis Hamilton a câștigat, duminică, la Austin, Marele Premiu al SUA, penultima etapă a Campionatului Mondial de F1, el fiind urmat de germanul Sebastian Vettel (Red Bull) și de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari). În urma acestor rezultate, echipa Red Bull și-a trecut în palmares al treilea titlu consecutiv de campioană mondială la constructori.