El este noul patron al Rapidului: Ne-am înțeles, e o bucurie că voi prelua echipa

Publicat: 24 07. 2014, 21:57
Actualizat: 29 07. 2014, 16:53

„Astăzi ne-am înțeles. Urmează ca avocații să perfecteze actele și în perioada imediat următoare vom semna. Nu mai am emoții, e o bucurie că voi prelua Rapidul. Repet, nu am semnat încă actele. Voi prelua acțiunile de la toți acționarii. Voi fi unicul acționar”, a spus Moraru.

Fostul acționar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a afirmat că nu mai are nicio calitate la gruparea giuleșteană. „Domnul Ganea este noul antrenor al Rapidului. Domnul Moraru discută cu patronii echipei, nu cu mine. Știți că sunt alți patroni (n.r. – patru suporteri rapidiști). Nu mai am nicio calitate la Rapid”, a precizat Zamfir.

La întâlnirea care a durat aproximativ patru ore au fost prezenți Valerii Moraru, Adrian Zamfir, cei patru suporteri acționari, administratorul judiciar Cristina Andronache, președintele clubului Nicolae Manea, team-managerul Dănuț Perjă și noul antrenor Ionel Ganea.

Fostul acționar majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, cedase gratuit pachetul de 99,9 la sută din acțiuni către patru suporteri, dar tranzacția nu fusese oficializată de administratorul judiciar Cristina Andronache. Zamfir a negociat în ultimele săptămâni în numele acestora cedarea pachetului majoritar de acțiuni cu Valerii Moraru și investitorul italian Angelo Massone.

Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters și Perla Covasnei, a promis că va investi la semnarea contractului suma de 500.000 de euro pentru cheltuielile urgente ale clubului.