Emoții uriașe pentru Sorana Cîrstea și Moroșanu: O pasăre a intrat în motorul avionului Tarom cu care au zburat la Madrid

Publicat: 04 05. 2017, 20:37
Actualizat: 05 05. 2017, 10:40

Cu toate acestea, „avionul a aterziat în condiții de maximã siguranțã, procedurile de debarcare decurgând normal”, completează compania de transport aerian. Din pricina unor defecțiuni la motor și a procedurilor de verificare, compania a decis ulterior anularea cursei retur Madrid – București a aeronavei B 737.

Alin Huiu, manager Superkombat Fighting Championship, a relatat succint pe contul de Facebook: „După o aterizare cu mici peripeții, am ajuns cu bine la Madrid”. Moroșanu va lupta în cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, care va avea loc pe 6 mai la Palacio Vistalegre, unde îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow.

Sorana Cîrstea (64 WTA) participă la Madrid la turneul Premier Mandatory deținut de Ion Țiriac, după ce a primit o invitație pentru tabloul principal. Jucătoarea de 27 ani are de apărat un sfert de finală reușit în 2016, tot din postura de beneficiară a unui wildcard.