Euro 2016. Gest violent al uneia dintre vedetele CE. Pe cine și-a vărsat nervii

Publicat: 22 06. 2016, 17:37
Actualizat: 23 01. 2019, 01:22

Incidentul a avut loc atunci când un reporter al televiziunii CMTV din Portugalia a încercat să-l întrebe pe Ronaldo dacă este pregătit pentru jocul cu Ungaria, decisiv pentru naționala Portugaliei în vederea calificării în optimile de finală ale Campionatului European. Când jurnalistul s-a apropiat, mijlocașul echipei Real Madrid i-a luat microfonul din mână și l-a aruncat în lacul lângă care se afla staff-ul portughezilor.

Jose Delgado, unul dintre corespondenții cotidianului A Bola din Portugalia, a susținut că Ronaldo este frustrat din pricina performanțelor sale scăzute avute în primele două meciuri din grupa F a Campionatului European.

„Ultimele ore dinaintea unui joc important sunt întotdeauna dificile pentru jucători, de aceea nu cred că este o idee bună ca aceștia să interacționeze cu presa. Ronaldo nu a avut evoluții bune în primele meciuri, de aici și atitudinea sa. Vom vedea în meciul cu Ungaria dacă performanțele sale vor reveni la nivelul cu care ne-a obișnuit”, a spus Jose Delgado, conform sursei citate.

Portugalia a obținut două remize în primele partide de la Campionatul European. În primul meci, contra Islandei, scorul a fost 1-1, iar meciul contra Austriei s-a încheiat 0-0. Elevii lui Fernando Santos mai au de disputat un singur meci, cu Ungaria, de la ora 19:00, pe Stade des Lumieres din Lyon.