Evenimentele pe repede înainte petrecute în cariera lui Nedelcu! Titular la Viitorul, debutul la națională, titlul și un mare „NU” transmis FCSB-ului, totul la 20 de ani

Publicat: 05 07. 2017, 14:19

El s-a împotrivit. Dragoș Nedelcu a spus „nu” unei șanse, pe care mulți ar accepta-o fără să stea pe gânduri. A ales echipa momentului din România: Viitorul. Mijlocașul de 20 de ani trage tare în Slovenia, după ce în urmă cu o lună jumătate a bifat pe lista de dorințe „să câștig titlul”. Pe Nedelcu l-am prins în timpul liber dintre antrenamente.

„E greu! E cantonament”.

Cum este Dragoș Nedelcu la 20 de ani, după ce a câștigat campionatul României și a avut și câteva oferte importante, printre care și de la FCSB?

E ceva extraordinar. Nu m-am gândit, atunci când m-am apucat de fotbal, că voi câștiga campionatul la o vârstă atât de fragedă. Nu mă așteptam la oferte, sincer, dar jucând foarte bine ele au venit. Când m-am apucat de fotbal mă gândeam că voi ajunge la un nivel mediu. Voiam să ajung să joc în Liga 1. Dar după ce am ajuns aici, la domnul Hagi, ușor-ușor am început să cred.

Cum s-a desfășurat viața ta din momentul câștigării campionatului?

Lumea te privește altfel atunci când ești cel mai bun. S-a schimbat mult în bine. E un sentiment altfel când ești cel mai bun. A fost o decizie strict personală să nu plec la Steaua. Așa am simțit, să rămân la Viitorul. Chiar nu știu cum să-ți explic. Din punct de vedere financiar era mult mai bine decât aici. Așa am simțit. Nu pot să dau o expicație.

CITEȘTE CONTINUAREA PE PROSPORT!