Familia fostului campion de Formula 1, Michael Schumacher, DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ. Ce IMPACT are hotărârea asupra SĂNĂTĂȚII fostului pilot.

Publicat: 16 08. 2018, 05:09
Actualizat: 20 11. 2018, 05:45

Schumacher e îngrijit în prezent la locuința sa din Gland, Elveția, dar va fi mutat în Mallorca, anunță presa internațională. Hotărârea a fost luată deoarece familia a dorit ca septuplul campion mondial să fie într-un mediu familiar, lui plăcându-i foarte mult să-și petreacă vancanțele în Insulele Baleare.

„Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraș și că totul este pregătit așa cum se cuvine”, a spus primarul localității, Katia Rouarch, care a specificat și faptul că poliția a fost anunțată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidențială.

Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi. A petrecut mult timp în comă, a fost operat și e îngrijit la domiciliu de specialiști neurologi. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puține informații prinvind starea de sănătate a fostului pilot.