Fanii argentinieni îi umilesc pe brazilieni chiar pe Copacabana: „Brazilia, spune-mi cum te simți?”

Publicat: 12 07. 2014, 15:15

Înfrângerea rușinoasă a echipei Braziliei la Campionatului Mondial, aceasta pierzând cu 1 – 7 în fața Germaniei în semifinale, este dublată de euforia suporterilor argentieni care au luat cu asalt celebra plaja Copacabana

Organizatorii așteaptă ca suporterii argentinieni să fie prezenți într-un număr foarte mare la finala Campionatului Mondial, unde echipa lui Messi va întâlni echipa care a eliminat țara gazdă a Mondialului.

Până la meci, argentienii își fac încălzirea pe Copacabana cântând „Brasil decime qué se siente”  / Brazilia spune-mi cum te simți”, aluzie la faptul că aceștia au părăsit mondialul în timp ce echipa lor favorită are șanse la câștigarea trofeului.

Brazilia va întâlni echipa Olandei în finala mică a Campionatului Mondial, în timp ce supremația mondială și-o dispută Argentina și Germania. Cupa Mondială este singurul trofeu important care îi lipsește lui Messi, fanii argentieni așteptându-se ca genialul căpitan să ridice trofeul deasupra capului la finalul meciului, la fel cu o făcea Maradona în 1986.