Fanii Petrolului au fost întorși din drum înaintea meciului cu Steaua după ce s-au bătut cu jandarmii

Publicat: 01 12. 2013, 20:43
Actualizat: 31 07. 2014, 15:50

Fanii echipei Petrolul Ploiești au fost întorși din drum, duminică seară, înaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violențelor provocate, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.

„În timpul deplasării spre București, fanii ploieșteni au oprit coloana în dreptul localității Domnești, s-au dat jos din mașini, au devenit foarte violenți fiind sub influența băuturilor alcoolice, au început să arunce cu sticle și pietre în forțele de ordine care însoțeau coloana și au spart geamurile de la autobuze și microbuze. Fanii erau în 10 autobuze, mai multe microbuze și mașini personale. Pentru a nu periclita siguranța celorlalți spectatori prezenți la meci s-a luat decizia întoarcerii coloanei spre Ploiești. Momentan nu a fost reținut niciun fan ploieștean”, a spus Enache.

Partida Steaua București – Petrolul Ploiești, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.