Fanii „U” Cluj nu acceptă mutarea echipei la Buzău și se pregătesc de proteste

Publicat: 30 08. 2012, 17:58
Actualizat: 10 02. 2019, 10:11

La puțin timp după anunțul oficial făcut de Ana Maria Prodan, fanii formației clujene au început să se mobilizeze pe rețelele de socializare, pentru a organiza un protest mai amplu, împotriva plecării echipei la Buzău.

„Nu dorim să facem declarații pe această temă, ci să protestăm mai întâi, să luptăm pentru stoparea acțiunii”, a precizat un fan, pentru MEDIAFAX.

Astfel, fanii Universității se mobilizează pentru a participa în număr cât mai mare la antrenamentul echipei, de la ora 18.00, la care vor scanda împotriva plecării echipei. Ei își doresc să vorbească cu antrenorul Cristian Dulca și cu jucătorii, fiind convinși că unii dintre aceștia nu doresc să părăsească Clujul. „Sigur că nu ne așteptăm la jucătorii mercenari, aduși de Ana Maria Prodan”, mai spun fanii „șepcilor-roșii”, care vor să organizeze și un marș de protest în oraș, în zilele următoare.

„Pentru numele lui U: ocupați Clujul! Astăzi, de la ora 18.00, pe Clujana, toți U-iștii sunt așteptați. Încercați să aduceți 5-10 lei, pentru a cumpăra cele necesare unui protest. Dă mai departe. Nu plecăm la Buzău”, este textul promovat de fanii clujeni pe rețelele de socializare.

Președintele clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, că a semnat actele necesare mutării echipei la Buzău, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, începând cu următoarea partidă. Aceasta este în etapa a VIII-a a Ligii I, cu Astra, după întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naționale cu Estonia (7 septembrie) și Andorra (11 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.