FC Petrolul anuntă o „premieră pentru țara noastră”

Publicat: 03 06. 2014, 16:57
Actualizat: 01 02. 2019, 12:05

„În maxim două săptămâni FC Petrolul va încheia, în premieră pentru țara noastră, o poliță de asigurare pentru toți fotbaliștii din lot, care se va regăsi într-un produs furnizat de o firmă din piața britanică”, a spus Crângu.

Tot marți, la stadionul „Ilie Oană, s-a parafat contractul de sponsorizare sportivă dintre FC Petrolul Ploiești și Acibadem Hospitals Group. Contractul se întinde pe durata a un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, în baza acestuia jucătorii și staff-ul tehnic al echipei ploieștene urmând să beneficiaze de tratament la spitalul de Medicină Sportivă și Ortopedie Acibadem Fulya din Istanbul.

Directorul Departamentului Sport Acibadem, Cagri Ilk, a declarat că antrenorul formației Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a avut un rol important în parafarea contractului: „Începând de astăzi avem un nou partener important, Petrolul, un club de mare tradiție în fotbalul românesc. Performanțele din ultimii ani și imaginea deosebită afișată în tot acest timp ne-au făcut să ne alăturăm acestui brand și suntem siguri că am făcut o alegere excelentă, ce se va concretiza printr-o colaborare la cel mai înalt nivel. Mircea Lucescu a avut un rol important în alegerea noastră. Mai în glumă, mai în serios, putem spune că am ajuns parteneri ai familie Lucescu”.

Antrenorul Răzvan Lucescu s-a declarat s-a declarat mulțumit de colaborarea cu Acibadem. „Atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii, ne vom simți mai în siguranță știind că în spatele nostru este cineva cu mare experiență la acest nivel medical”, a declarat Lucescu.

Acibadem Hospitals Group are colaborări cu peste 40 de echipe din Europa, între care Besiktas, Trabzonspor, Șahtior Donețk, Partizan Belgrad, ȚSKA Sofia, iar în România cu CFR Cluj, Dinamo și cu Federația Română de Gimnastică.