FC VASLUI – FENERBAHCE, în LIGA CAMPIONILOR

Publicat: 20 07. 2012, 13:41
Actualizat: 20 07. 2012, 14:18

FC VASLUI, vicecampiona României, va întâlni echipa turcă FENERBAHCE ISTANBUL, în turul trei preliminar din LIGA CAMPIONILOR, s-a stabilit în urma TRAGERII LA SORȚI efectuate, vineri, la Nyon.

FC Vaslui nu a fost cap de serie la tragerea la sorți.

Prima manșă va avea loc la Istanbul, în 31 iulie/1 august, returul fiind programat în România, la 7/8 august.

Fenerbahce Istanbul a terminat sezonul trecut pe locul secund în clasament, la doar un punct în urma rivalei Galatasaray Istanbul. Fenerbahce este pregătită de Aykut Kocaman, iar dintre fotbaliști se remarcă senegalezul Moussa Sow, olandezul Dirk Kuyt, slovacul Miroslav Stoch, brazilienii Alex și Cristian Baroni, dar și internaționalii turci Volkan Demirel, Mehmet Topal, Mehmet Topuz și Șemih Șenturk.

Președintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, a fost condamnat la șase ani și trei luni de închisoare, pentru implicarea într-un vast scandal de meciuri trucate, însă a fost eliberat după un an de detenție.

UEFA a autorizat, în luna iunie, clubul Fenerbahce Istanbul să participe în Liga Campionilor, în ciuda acuzațiilor la adresa mai multor conducători ai grupării pentru presupusa implicare într-un vast scandal de meciuri trucate.