FCSB a învins pe FC U Craiova, 2-1! Echipa lui Gigi Becali a revenit pe primul loc în Superliga

Publicat: 13 11. 2023, 12:42

FCSB a câștigat meciul cu FC U Craiova, scor 2-1, și echipa lui Gigi Becali a revenit pe primul loc în Superliga. Formația pregătită de Elias Charalambous are 34 de puncte, iar FCU Craiova ocupă locul 14, cu 15 puncte.

Echipa roș-albastră a jucat în zece oameni din minutul 57, când Valentin Creţu a fost eliminat pentru un fault asupra lui Yassine Bahassa, în meciul din etapa 16 a Superligii.

Golurile au fost marcate de Florinel Coman (9), Darius Olaru (12 – penalty), respectiv Vladislav Blănuţă (65).

FCSB a învins pe FC U Craiova, 2-1! Echipa lui Gigi Becali a revenit pe primul loc în Superliga

Au jucat echipele:

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Şut, Radaslavescu, Olaru (Dawa 84) – Al. Băluţă (Miculescu 90), Fl. Coman (Ov. Popescu 65). ANTRENOR: Elias Charalambous

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru (Danny Henriques 46), Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Dr. Albu (Achim 60), Van Durmen – Sidibe (Baeten 71), A. Chiţu, Bahassa (Ibrahimi 71) – Blănuţă. ANTRENOR: Giovanni Costantino

Primele echipe în Superliga:

1. FCSB – 34 p / 16 meciuri

2. CFR Cluj – 31 puncte / 16 m

3. Rapid – 30 p / 16 m

4. Universitatea Craiova – 26 p / 16 m

5. FC Hermannstadt – 24 p / 16 m

6. Petrolul Ploiești – 22 p / 16 m

Elias Charalambous: „Acesta a fost motivul pentru care l-am scos pe Florinel Coman”

„Am început meciul în cea mai bună metodă. Din păcate, am primit cartonașul roșu și lucrurile au devenit mai dificile pentru echipă. E important că am păstrat cele trei puncte. Când primești cartonaș roșu, adversarul are mai multă încredere. Am devenit mai compacți și am încercat să apărăm rezultatul. Asta e tot. Acum e timpul să ne relaxăm un pic, avem această pauză. Aș vrea, de asemenea, să le urez succes la echipa națională (n.r. jucătorilor de la FCSB convocați).

Greșelile fac parte din fotbal. Sunt sigur că Vali nu a vrut să ia cartonașul roșu. (n.r. despre schimbarea lui Florinel Coman cu Ovidiu Popescu). A trebuit să adăugăm un fundaș în joc, a trebuit să decidem să scoatem un jucător și acesta a fost motivul pentru care l-am scos pe Coman. El a ajutat echipa ieșind. Asta a fost decizia.

Am vrut, în primul rând, să obținem victoria, pentru că a trecut mul timp de când n-am mai câștigat. Nu am făcut nimic deosebit, e doar o victorie și trebuie să muncim în continuare”, a declarat Elias Charalambous după meciul din Superliga.