FCSB AMÂNĂ fiesta! Titlul se decide în runda următoare

Publicat: 24 04. 2024, 08:58
Actualizat: 25 04. 2024, 09:00
Bucurie a fotbalistilor stelisti Darius Dumitru Olaru si Octavian George Popescu dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, contand pentru Play off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, miercuri 24 aprilie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a remizat miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Jucătorii de la FCSB i-au dedicat lui Vlad Chiricheş (accidentat) golul marcat de Coman.

FCSB AMÂNĂ fiesta! Titlul se decide în runda următoare

FCSB este la al doilea egal consecutiv, după patru victorii în play-off. Sepsi OSK rămâne cu o singură victorie în play-off.

„Ce, eu studiez adversarul? Farul e în formă, dar dacă ești FCSB și ai nevoie de 1 punct și ești pe teren propriu și nu poți scoate un egal cu Farul, pentru ce să mai fii campion? Mai bine să nu mai fii. Chiar dacă am pierde noi toate meciurile, nu le câștigă Farul sau Craiova pe toate”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB putea câștiga titlul după etapa de la mijlocul săptămânii. Pentru ca acest lucru să se întâmple era nevoie ca echipa lui Gigi Becali să câștige în deplasare, cu Sepsi, iar Universitatea Craiova să obțină cel mult un punct joi, acasă, cu CFR Cluj.

În ultimii 8 ani, FCSB a terminat de 7 ori pe locul doi și o dată pe locul 5 (în 2020, când CFR Cluj a luat titlul și Universitatea Craiova a terminat pe doi).

Cum au arătat distribuțiile?

  • SEPSI: Niczuly – Aganovic (A. Dumitrescu 73), D. Ciobotariu, Kecskes (Ninaj 46), Fl. Ştefan – R. Varga (Kallaku 60), Alimi, Renţa (Oroian 46), K. Varga (C. Matei 60) – Debeljuh, M. Ştefănescu. Antrenor: Bernd Storck
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (B. Alhassan 80), Şut, Olaru – Oct. Popescu (Radaslavescu 67), Al. Băluţă, Fl. Coman (Miculescu 19). Antrenor: Elias Charalambous