FCSB are un nou ANTRENOR principal, dar Mihai Pintilii este deja regretat! „Este admirabil, un om cu o dulceaţă cum nu am mai întâlnit”

Publicat: 02 04. 2023, 20:56

Managerul general Mihai Stoica a afirmat, într-o conferinţă de presă, că are încredere în noul antrenor de la FCSB, Elias Charalambous.

FCSB joacă, luni seara, în deplasare, cu Sepsi OSK, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Elias Charalambous a fost numit, joi, antrenor principal al echipei de fotbal FCSB, au anunţat reprezentanţii grupării bucureştene pe site-ul oficial.

FCSB are un nou antrenor prncipal, dar Mihai Pintilii este deja regretat! „Este admirabil, un om cu o dulceaţă cum nu am mai întâlnit”

„Am urmat aceeaşi filieră ca în 2005 când l-am ofertat pe Oleg Protasov. L-am adus prin intermediul unui agent grec, care vorbeşte bine română şi îl cunoaşte pe Răzvan Lucescu.

Prin el am ajuns şi la Elias, am mai încredere, de când a intrat în vestiar pare că este de aici. Experienţa ca jucător o ştiţi foarte bine, Cipru are are cred că un coeficient mai mare decât al Greciei.

Faptul că printre mentorii avuţi în carieră este Fernando Santos este foarte important. Pintilii rămâne un membru foarte important al stafului, chiar dacă a fost prigoana asta împotriva lui. Probabil că din vară va merge pe drumul către licenţa Pro.

La Pintilii ţin enorm, este admirabil, un om cu o dulceaţă cum nu am mai întâlnit. Ştiţi genul ăla când te întâlneşti dimineaţa cu el şi ştii că îţi merge bine? Aşa e Pintilii

Eu nu văd vreodată FCSB fără Pintilii, indiferent în ce calitate, de antrenor secund sau principal, el va rămâne cu noi”, a declarat Mihai Stoica.

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Superligii.