FCSB, doar 1-1 acasă cu Universitatea Craiova! Situația din ierarhia SUPERLIGII se complică pentru ambele formații

Publicat: 19 02. 2023, 22:33
Actualizat: 19 02. 2023, 22:34

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 26-a din Superligă.

Au marcat pentru gazde Edjouma (minutul 1) și Koljic (minutul 90+1). La meci au asistat 23.247 spectatori.

Ambele echipe se distanțează de Farul Constanța în clasament. FCSB este acum la șapte „lungimi” de lider, iar Universitatea Craiova la 10.

Vicecampioana României a jucat fără doi titulari, Andrea Compagno (accidentat) și Darius Olaru (suspendat).

FCSB, doar 1-1 acasă cu Universitatea Craiova! Situația din ierarhia Superligii se complică pentru ambele formații

FCSB a deschis scorul după doar 58 de secunde, prin francezul Malcom Edjouma (2), care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Laurenţiu Popescu.

Universitatea Craiova a reuşit egalarea în min. 90+1, când bosniacul Elvir Koljic a reluat cu capul din cornerul croatului Ante Roguljic, mingea intrând în poartă după ce a fost deviată de Iulian Cristea. Oaspeţii au mai avut o ocazie mare în min. 89, dar portarul Ştefan Târnovanu a salvat golul la şutul lui Koljic.

Golul marcat de Edjouma este al treilea cel mai rapid din acest sezon.

Argentinianul Juan Bauza a înscris cel mai rapid gol al sezonului, după 45 de secunde, pentru FC U 1948 Craiova în meciul cu Rapid Bucureşti (2-1), în etapa a 25-a. Al doilea cel mai rapid gol realizat în acest campionat a fost reuşit în etapa a 24-a de Sebastian Mailat (FC Botoşani), după 54 de secunde în meciul cu Petrolul Ploieşti (5-0).

Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR.

FCSB este la al doilea meci pe teren propriu fără victorie, după 2-3 cu Farul.

Cum au arătat cele două distribuții tactice?

  • FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Şut, Oct. Popescu (Oaidă ’64) – Cordea, Miculescu (Omrani ’67), Fl. Coman (Nikolov ’83). Antrenor: Mihai Pintilii.
  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong (Vlădoiu ’76) – Mateiu, Al. Creţu (Rivaldinho ’76) – Cîmpanu (Sala ’76), Işfan (Koljic ’61), A. Ivan – Markovic (Roguljic ’61). Antrenor: Eugen Neagoe.