FCSB, pas GREȘIT la Cluj! Gigi Becali se teme de blaturi ale rivalelor: „Mulți au vorbit de omenie”

Publicat: 20 02. 2024, 06:08
Actualizat: 20 02. 2024, 06:08

Universitatea Cluj a remizat luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă.

Gazdele au ratat un penalty, în minutul 16, prin Dan Nistor, al cărui șut a fost apărat de portarul Ştefan Târnovanu, care a intervenit apoi salvator şi la reluarea lui Nistor.

FCSB, pas GREȘIT la Cluj! Gigi Becali se teme de blaturi ale rivalelor: „Mulți au vorbit de omenie”

Lovitura de pedeapsă a fost dictată pentru faultul lui Mihai Lixandru asupra lui Nistor.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

„Nu o să fie 7 puncte, o să fie 15 puncte la final. Așa socotesc, că bat Rapidul. Eu văd altceva, lumea vede altceva. Stau eu să comentez ce joacă Rapidul? Batem că suntem foarte valoroși față de ei. Nu e frumos din partea mea să spun că nu joacă Rapidul.

Au avut cinci victorii că…. Nu are rost să zic acum. Cu Mititelu au fost prostiile alea, că s-a schimbat aiurea, pe urmă celelalte…

Bravo lor! Nu mă bag eu la omenie, când e vorba de omenie nu mă bag. Mulți au vorbit de omenie, dar eu nu cred. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie la fotbal. Alții zic, eu râd când zic ei. Eu văd acolo FCSB, lider detașat”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Dar poate sunt eu fraier. Eu nu cred așa ceva, spune Gigi Becali

Întrebat sacă nu vrea Hermannstadt în play-off după 0-2 cu Rapid, Gigi a spus: „Da, nu o mai vreau”.

Și întrebat dacă acel meci l-a considerata fi „omenie”, Becali a declarat că: „Alții zic, nu eu. Eu nu cred. Dar nu mai vreau. Dacă e ca ei? Eu nu cred, dar dacă e ca cei care spun că a fost omenie? Eu zic «Voi sunteți nebuni?». Dar poate sunt eu fraier. Eu nu cred așa ceva”.

FCSB, care are două egaluri în ultimele trei etape, e neînvinsă de opt etape, în care a înregistrat cinci victorii şi trei egaluri.