FCSB s-a plimbat cu AUTOCARUL prin centrul Capitalei! 55.000 de oameni au fost prezenți pe stadion la decernarea titlului. (FOTO&VIDEO)

Publicat: 12 05. 2024, 08:01
Actualizat: 12 05. 2024, 08:08

Fotbaliștii echipei de fotbal FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori.

FCSB a recucerit titlul de campionaă după 9 ani de pauză. Precedenta performanță a fost cu Costel Gâlcă pe banca tehnică și cu Gigi Becali după gratii.

FCSB s-a plimbat cu autocarul prin centrul Capitalei! 55.000 de oameni au fost prezenți pe stadion la decernarea titlului. FOTO

După meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, autocarul campionilor, unul descoperit, a plecat de la Arena Naţională. Pe autocar se afla un banner cu mesajul: “Back in business. We are the champions”.

Ceremonia a fost imediat după meci. La partidă a fost prezent şi Gigi Becali, care a declarat că singurul lucru pe care îl regretă este că echipa nu a câştigat.

“Dar nu asta e problema. Problema este ce facem mai departe. Doi-trei atacanţi sigur iau. Coman o să fie în preliminarii”, a afirmat el la Digi Sport.

Mihai Stoica a fost MC al evenimentului și s-a adresat spectatorilor în startul festivităţii: “Titlul este al vostru”. Oficialul a fost cel care i-a chemat la scenă pe toţi campionii pentru a-şi primi medaliile din partea reprezentanților LPF.

Ilie Năstase, îmbrăcat militar, a celebrat titlul 27

Ilie Năstase nu doar că a fost prezent la meciul de decernare a titlului, însă s-a ales și cu o medalie de campion.

Fostul mare sportiv a fost și el invitat pe podium alături de fotbaliști și a primit o medalie de campion. La intrarea pe Arena Națională, fostul mare jucător de tenis a avut un mesaj pentru Florin Talpan, juristul CSA Steaua, club care se luptă cu FCSB pentru obținerea palmaresului.

„Am venit să-l enervez pe tovarășul Talpan pentru că e subordonatul meu”, a declarat fostul președinte al Federației Române de Tenis.

0-1 cu CFR Cluj, Dan Petrescu merge în Conference League

FCSB a fost întrecută de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 9-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei, una cu miză doar pentru oaspeţi, a fost marcat de Philip Otele (76), cu o execuţie din foarfecă. CFR Cluj a terminat pe locul 2 și va merge în Conference League.