FCSB – Viktoria Plzen. Căpitanul cehilor e accidentat. „Va fi o problema serioasa pentru noi”

Publicat: 25 07. 2017, 10:12

„Avem trei jucatori accidentati, care nu vor evolua cu Steaua. Speram sa ne descurcam si asa. Absenta lui Hubnik va fi o problema serioasa pentru noi, trebuie sa gasim o solutie”, a declarat Vrba. 

Antrenorul formației Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a dezvăluit, luni, la conferința de presă de dinaintea meciului cu FCSB, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, că are trei jucători indisponibili și a ținut să îl laude pe atacantul Denis Alibec.

Vrba știe că FCSB a eliminat Sparta Praga în sezonul trecut al Ligii Campionilor, iar căldura din România pare să fie un inamic în plus pentru cehi.

„Știm că Steaua a eliminat Sparta Praga anul trecut, dar nu ne-am pregătit într-un mod aparte, noi suntem mereu pregătiți. Echipele românești au mare succes în cupele europene, au mers mai departe, dar să sperăm că anul acesta nu se va întâmpla la fel. E vară, e mai cald în România decât în Cehia și nu sunt condiții ideale, dar asta e situația și va trebui să suportăm”, a spus Vrba, la conferința de presă de dinaintea confruntării cu echipa lui Nicolae Dică.

Întrebat despre Denis Alibec, tehnicianul cehilor și-a adus aminte de prestațiile remarcabile ale atacantului contra Viktoriei, anul trecut, în Europa League.

„E un real pericol pentru Plzen. Anul trecut a jucat pentru Astra și a fost cel mai periculos om al lor. Oricum, am văzut că în ultimele meciuri antrenorul l-a înlocuit cu un jucător la fel de valoros. Da, este un mare pericol pentru noi, va fi foarte greu dacă va juca”, a fost opinia exprimată de Vrba, care mai apoi a dezvăluit că trei jucători ai cehilor, portarul Matius Kozacik, mijlocașul stânga Vaclav Pilar și fundașul central Roman Hubnik, nu vor juca pe Arena Națională: „Sunt 3 jucători accidentați, Kozacik, Pilar, Hubnik. Lipsesc sigur, mâine nu vor evolua. Din păcate, sunt și situații de genul acesta, să sperăm că ne putem descurca fără ei”.

Meciul FCSB – Viktoria Plzen, din prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc marți, de la 20:30.