FINALA UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012: Cotidianul german Kicker: ”Dramă la loviturile de departajare, Drogba devine coșmarul lui Bayern”

Publicat: 20 05. 2012, 13:29
Actualizat: 20 05. 2012, 22:04

Publicația germană Kicker a scris „Dramă la loviturile de departajare, Drogba devine coșmarul lui Bayern”, după ce elevii lui Jupp Heynckes au fost învinși, sâmbătă seară, în finala Ligii Campionilor, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 după penaltiuri, de formația Chelsea Londra, informează AFP.

„Nu! Nu! Nu! Bayern pierde la loviturile de departajare – Plângem alături de voi”, a titrat Bild, cel mai citit cotidian din Germania. „Este atât de trist, total nemeritat”, a scris Bild.

„Până la Chelsea, probabil nicio echipă nu a fost dominată în acest fel într-o finală de Liga Campionilor”, a comentat Suddeutsche Zeitung.

„Pentru jucătorii lui Bayern este probabil cel mai trist moment din carieră”, a scris Spiegel Online, care a publicat o poză cu mijlocașul Bastian Schweinsteiger gehmuit, plângând, după ce a ratat penaltiul decisiv.

Formația Chelsea Londra a câștigat Liga Campionilor pentru prima oară în istorie, în urma victoriei obținută, sâmbătă, la Munchen, în fața echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), după executarea loviturilor de departajare.