Finala Wimbledon 2019 | Ducesele de Sussex și de Cambridge, dar și Theresa May urmăresc finala feminină

Publicat: 13 07. 2019, 18:45

Nu este pentru prima dată când Kate Middleton și Meghan Markle urmăresc împreună un meci de tenis. Soțiile prinților William și Harry au participat și anul trecut la Grand Slam-ul britanic.

La meciul de pe Terenul Central participă numeroase personalități, printre care și premierul Theresa May.

 

 

 

Vizita neașteptată a lui Meghan la meciul Serenei Williams de săptămâna trecută a stârnit numeroase controverse, atunci când ofițerul de protecție regală a spus vizitatorilor că nu le este permis să facă fotografii pentru că ducesa dorește discreție. Însă, un fan Wimbledon, pe nume Hasan Hasanov, a realizat un selfie și a fost abordat de un membru al gărzii regale care l-a avertizat să nu mai facă fotografii.

„Nu am avut nicio idee că este acolo. Sincer, nu eram deloc interesat să fac o fotografie cu Meghan, Harry sau alt membru al familiei regale și, dacă aș fi vrut să fac o poză, aș fi cerut permisiunea mai întâi”, a declarat Hasan Hasanov pentru The Sun. „Eram mult mai interesat să îl filmez pe Roger Federer în acțiune. Mi se pare o nebunie pentru că tot ce am făcut a fost să îi trimit un selfie soției mele Olga. Mă aflam în cel mai bun loc pe care l-am avut vreodată la Wimbledon și am vrut să mă laud pentru că nu a vrut să se dea jos din pat și să vină cu mine”, a mai explicat Hasanov.