Florin Andone, două goluri și o pasă decisivă la debutul în naționala României

Publicat: 06 06. 2015, 13:04

Echipa trimisă pe teren de selecționerul Anghel Iordănescu a fost următoarea: Tătărușanu – Săpunaru, Moți, Chiricheș, Sepsi – Grigore, Pintilii – Maxim, Bicfalvi, Bumba – Andone.

Din minutul 3, echipa României a condus cu 1-0 prin golul marcat de Florin Andone. În minutul 13, Maxim a înscris pentru 2-0 după assistul lui Andone, pentru ca, în minutul 16, același Andone să reușească dubla, din pasa lui Maxim, și să ducă scorul la 3-0. În minutul 27, Bicfalvi a făcut 4-0 la finalul unei acțiuni în care „tricolorii” au pasat numai din prima.

La pauză, au fost cinci înlocuiri în echipa României: au intrat Vătăjelu (în locul lui Sepsi), Papp (Săpunaru), Hoban (Moți), Florin Tănase (Andone) și Lung jr. (Tătărușanu). În partea secundă, Tătărușanu a apărat poarta lui Metaloglobus.

În minutul 60, Bicfalvi a reușit și el dubla pentru 5-0, assist Maxim.

Ultima înlocuire în echipa României a avut loc în minutul 67: Alexandru Păun (jucător din lotul U21 chemat pentru acest joc alături de Florin Tănase) a intrat în locul lui Bumba.

De luni, „tricolorii” vor fi în formulă completă pentru pregătirea meciului cu Irlanda de Nord, programat sâmbăta viitoare, în preliminariile Campionatului European din 2016.