Florin Andone s-a înteles cu noua echipă. Unde va juca atacantul României

Publicat: 22 07. 2016, 19:28
Actualizat: 22 01. 2019, 20:22

Astfel, oficialii clubului spaniol pun capăt speculațiilor apărute în ultimele zile cu privire la transferul internaționalului român. Atacantul crescut în Spania și-a anunțat intenția de a pleca de la Cordoba, după ce formația sa a ratat promovarea în prima ligă din Spania. Conducătorii Cordobei nu au dezvăluit suma de transfer și perioada contractuală.

„Cordoba CF și Real Club Deportivo Coruna au ajuns la un acord în privința transferului lui Florin Andone. Astfel, pentru a se concretiza, mai trebuie doar ca atacantul român să efectueze vizita medicală, apoi se va putea alătura noilor colegi. Clubul nostru îi mulțumește lui Florin Andone pentru efort, angajament și dăruirea de care a dat dovadă pe parcursul perioadei petrecute la Cordoba. Îi dorim mult succes la noua sa echipă!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul Cordobei.

Marți, 26 iulie, Florin Andone va merge la Deportivo La Coruna pentru a efectua vizita medicală. Conform presei din Spania, mutarea îi va costa pe cei de la Deportivo La Coruna 4,7 milioane de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer. În sezonul trecut, Florin Andone a marcat 21 de goluri și a oferit șapte pase decisive în toate competițiile pentru Cordoba.