Florin Prunea îl numește pe Răzvan Burleanu „un om mediocru”

Publicat: 19 06. 2018, 09:20
Actualizat: 03 07. 2019, 13:51

„Bine că n-am fost în sală! Cristi Chivu și nea Mircea și Ionuț sunt oameni civilizați, care n-au răspuns. Cristi mi-a spus lucruri mai grave care s-au întâmplat acolo în sală, pe care nu-mi permit să le spun într-o emisiune televizată. Nici măcar secretul votului n-a fost respectat, dar asta este cu totul altă discuție. Dacă eram în sală, cu siguranță îi răspundeam pe loc.

Să uite el că a ciuruit pe cineva. Ăsta n-a ciuruit și nu o să ciuruie pe nimeni toată viața lui. Este un om de o mediocritate cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Va trece așa neobservat. Asta este, oamenii au ales. Nici pe vremea lui Ceaușeșcu nu cred că s-au întâmplat asemenea lucruri…”, a spus Florin Prunea, la ProSport LIVE.

Răzvan Burleanu a câștigat al doilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal, încă din primul tur, după ce și-a spulberat adversarii. Burleanu a obținut 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%), Ionuț Lupescu a strâns 78 de voturi (30,76%), Marcel Pușcaș fost votat de opt oameni (3,14%), în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot.

După ce Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru președinția FRF, a ținut să-și exprime bucuria printr-un mod neadecvat. Liderul de la Casa Fotbalului a spus „Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit!”.