Florinel Coman pleacă de la FCSB. Gigi Becali a făcut dezvăluiri. Cât va încasa „Mbappe de România”

Publicat: 13 04. 2024, 08:17

Florinel Coman va pleca de la FCSB la Al Duhail și va avea un salariu uriaș. „Mbappe de România” va primi la echipa din Qatar opt milioane de euro, contractul fiind valabil patru ani.

Coman are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro la FCSB, iar arabii sunt gata să o plătească.

În locul lui „Mbappe de România” la FCSB va juca Octavian Popescu, în partea stângă a atacului.

Florinel Coman pleacă de la FCSB. Gigi Becali a dat detalii. Cât va încasa „Mbappe de România”

Al Duhail e antrenată de Christopher Galtier, fost la PSG, iar vedeta e Philippe Coutinho, care a jucat la Inter, Liverpool, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

„Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul ca să vă spun că el va pleca. Nu am acceptul să vă spun unde, ce și cum. Nu vă pot spune. Așa ce știu că el a negociat deja, dar nu vrea să spună. Și oamenii care vor să vină, dar am spus că nu are rost să vină acum, să terminăm, să fim campioni și apoi. Domne’, nu vă pot spune”, a declarat Gigi Becali la ProSport Live.

  • 6.000.000 de euro este cota lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.
  • 34 de meciuri a jucat Coman în acest sezon la FCSB și are 17 goluri și 11 pase decisive

Becali a mai explicat: „I-am spus că meseria lui acum este. Fotbal mai pot să fac şi acum, peste 5 ani, peste 10 ani. Florinel Coman ne-a făcut campioni anul ăsta. Ce să-i spun? Dacă mai iau şi 5 milioane pe Coman, îmi iau cam toţi banii daţi lui Hagi. Nu mai vreau să mă laud cu titlul. Eu am fost contactat şi eu am vorbit cu el. Mi-a spus că nu vrea să vorbească despre transfer până nu câştigăm titlul. Şi în plus, mi-a spus că vrea să câştige toate meciurile. Mai are şi alte prime în contract. Se duce “George” (n.r. Tavi Popescu) în stânga”.