Fosta jucătoare de tenis Annabel Croft, despre Simona Halep: Dacă lăsăm la o parte Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun / Bianca Andreescu este probabil cea mai talentată jucătoare pe care am văzut-o vreodată

Publicat: 12 12. 2019, 16:48

„Dacă lăsăm de o parte titlul de la Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun pentru sportiva română în vârstă de 28 de ani. Halep trebuie să învețe să își controleze cum trebuie emoțiile dacă vrea să aibă din nou succes”, a spus Annabel Croft la Eurosport.

Experta a vorbit și despre Bianca Andreescu, sportiva canadiană cu origine română. Croft este de părere că Andreescu ar putea fi numită versiunea feminină a lui Roger Federer: „Bianca Andreescu este probabil cea mai talentată jucătoare pe care am văzut-o vreodată. Jocul său este incredibil. Mi-a plăcut să o urmăresc anul acesta cum a dominat atât de multe adversare. Nu cred că este exagerat să spun că ea este versiunea feminină a lui Roger Federer. Dacă luăm în considerare că a urcat 174 de locuri în clasamentul WTA, realizăm că o așteaptă un viitor grozav”.